Outdoor

Tuinsets

In onze collectie tuinsets vind je grote en kleine tuintafels, vast en uitschuifbaar. Telkens met de bijbehorende stoelen in dezelfde materialen en kleuren.

Ontdek onze nieuwe tuincollectie. We bieden je een waaier een stijlen, van landelijk tot modern. Ongetwijfeld vind jij ook een tuinset die perfect bij je past.

 

Ontdek alle producten in deze collectie

Kleinmeubel

Op zoek naar het perfecte meubel voor op je terras? Een appartement aan zee dat je moet inrichten of misschien wel je poolhouse? Wij hebben kleinmeubelen in alle mogelijke afmetingen en stijlen. Kies uit verschillende materialen en tik de plooi- en bistrotafel van je dromen op de kop.

 

 

Ontdek alle producten in deze collectie

Lounge

Heerlijk loungen die je natuurlijk in een comfortabele loungeset, het verlengde van je woonkamer. Bij Teak Deco hebben we een ruime keuze in loungesets. Kom je loungezetel selecteren in de kleur en het materiaal dat jij wenst. Meet je terras op en we helpen je graag verder met het bekijken van de best mogelijke oplossing.

 

Ontdek alle producten in deze collectie

Relax

Heerlijk relaxen? Wij hebben het perfecte meubel voor je. Een ligstoel, een ligzetel? Je zegt het maar. Kiezen, achterover leunen en relaxen, meer moet jij niet doen.

 

Ontdek alle producten in deze collectie