Klanten waarderen ons met een 8/10

Bezoek onze toonzaal

VOORJAARSKORTING TUINMEUBELEN -20%

Teak Deco

Teak Deco levert nu nog sneller!

24 maart 2018

Ken je het gevoel? Je hebt net je nieuwe teak (tuin)meubelen gekocht en staat te popelen om deze in je interieur of tuin in te passen. Klinkt logisch, maar in de praktijk moet je vaak wekenlang wachten op de levering. Bij Teak Deco zijn we zelf ook klanten en ook wij wachten niet graag. Daarom dat we ook in 90% van de gevallen onmiddellijk je meubelen leveren, uniek in de sector. En in de nabije toekomst zullen we je nog sneller kunnen bedienen!

Een groter magazijn, nog meer keuze, nog sneller leveren

Begin dit jaar namen we in Sint-Pauwels maar liefst 1.000m2 magazijnruimte in gebruik. De eerste containers komen er ondertussen toe, boordevol (tuin)meubelen. Het voordeel voor jou? Meer keuze, nog scherpere prijzen en een razendsnelle levering. Waarom zou je je unieke teak meubelen nog ergens anders gaan zoeken, als je ze bij Teak Deco gelijk in huis kan halen?

Geniet van de voordelen

Door de bijkomende ruimte kunnen we grotere bestellingen plaatsen, waardoor we nog betere tarieven kunnen bedingen bij onze fabrikanten. Deze kortingen geven we rechtstreeks door aan jou, de klant.

Bovendien hebben we ruimte zat om meubelen te stockeren, waardoor ruim 90% van de door ons aangeboden (tuin)meubelen op voorraad zijn. Wachten op je meubelen behoort tot de verleden tijd! Ofwel pik je ze bij ons op, maar net zo goed komen we ze je bij je thuis leveren. Jij kiest!

Werp alvast een eerste blik op ons magazijn en we nemen je ook mee voor een kijkje achter de schermen. Wie weet staan deze (tuin)meubelen binnenkort bij jou te blinken.

Kom onze (tuin)meubelen ontdekken

Spring gerust eens binnen in één van onze drie showrooms of neem alvast online een kijkje. Doe inspiratie op en geniet van de permanent lage prijzen en promoties op onze meubelen en decoratie. Bij Teak Deco koop je unieke stukken nu nog voordeliger. Waar wat extra magazijnruimte allemaal niet goed voor is!

 

Beste prijs-kwaliteitverhouding
2 jaar garantie
Snelle levering
Bewust & ecologisch