Klanten waarderen ons met een 8/10

Bezoek onze toonzaal

VOORJAARSKORTING TUINMEUBELEN -20%

Teak Deco

Teak Deco trekt naar India

20 november 2018

Dit jaar gingen we voor het eerst op ontdekking naar India. De vraag naar unieke decoratiestukken en massief ambachtelijk werk in onze winkels is enorm gestegen en vraagt dus nog naar meer variatie in ons aanbod. Het werd dus hoog tijd om ter plaatse eens polshoogte te gaan nemen.

Onze planning

15 oktober: hop , het vliegtuig op voor een verre vlucht van 9 uur naar Delhi.

16 oktober: snel inchecken in ons hotelletje en een eerste rondrit door de stad. We zien direct dat we hier op de juiste plaats zitten : de straten ademen de nostalgische tijden van toen uit en de bevolking leeft hier exact in het meubilair waarnaar we op zoek zijn. We stoppen her en der en zoeken naar de juiste contactpersonen.

17 oktober: vandaag nemen we de lokale “tuktuk” om door het drukke verkeer ons een weg te banen naar onze eerste afspraak.

Joepie ! Exact wat we zochten, het ambachtelijk bewerken van metaal. We wensen namelijk een assortiment van tafels te brengen met verscheidene mogelijkheden van onderstellen. De stoere look van metaal verenigen met de bladen in hout van moeder natuur!

18 oktober:  de oom van de metaalbewerker is blijkbaar de grootste van de streek in accessoires, dus de “tuktuk” in en snel daarheen.

😲😲 Blijkbaar als ze hier groot zeggen is het echt wel heel groot. We verdwalen in de 110.000 m2 rustieke decoratie en meubelen. Dromen we of is dit werkelijkheid?

19 oktober: voldaan met onze originele aankopen en vooral met de manier waarop de lokale bevolking zaken doet, keren we tevreden terug naar ons Belgenland. De cultuur en vooral de godsdienst denk ik , draagt er toe bij dat dat Indiers correct en respectvol omgaan met de manier van zaken doen.

We zijn uiterst tevreden met de nieuwigheden die we voor jullie hebben gevonden en checken in op onze lange vlucht ” back Home “. De vermoeidheid heeft toegeslagen en hopelijk kunnen we een beetje slaap vatten op het vliegtuig.

De 8 containers bestelling worden reeds in december verwacht in onze winkels: uitkijken dus 😝naar die datum. We houden jullie alvast nog op de hoogte!

Beste prijs-kwaliteitverhouding
2 jaar garantie
Snelle levering
Bewust & ecologisch