Klanten waarderen ons met een 8/10

Bezoek onze toonzaal

-50% op ALLE TOONZAALMODELLEN

Teak Deco

Teak Deco gaat terug naar de oorsprong

20 maart 2018

Dat teruggaan naar de oorsprong mag je bij Teak Deco letterlijk nemen. Van elk stuk teak dat bij ons in het magazijn arriveert, weten we perfect waar het vandaan komt en door wiens handen het is gegaan. Een zekerheid voor onze klanten en een hele geruststelling voor onszelf. Een mooi teak tuinstel of meubel mag immers niet ten koste gaan van het milieu of in wraakroepende arbeidsomstandigheden vervaardigd worden. Daar staan we bij Teak Deco garant voor.

Volledig gecertificeerd

Zelfs van het kleinste balkje verwerkt in onze meubelen, beschikken we over een FLEGT-certificaat, waardoor de oorsprong perfect traceerbaar is. Dit gaat trouwens bijzonder ver: zo weten we perfect van welke boom in het bos het stuk hout afkomstig is en onder welke kapvergunning het hout is gekapt.

Deze certificaten hebben we ter beschikking en je kan dit perfect bij ons opvragen. Met plezier bezorgen we je een kopie. Je kan immers maar genieten van teak als je er zeker van bent dat het hout is gekapt met respect voor de natuur en het behoud van de bebossing.

Beste prijs-kwaliteitverhouding
2 jaar garantie
Snelle levering
Bewust & ecologisch