Indoor

Alaska

Klassiek en tijdloos zijn de woorden die deze collectie typeren. De strakke kroonlijst en volle plinten maken van deze collectie een klassieker.

Het glad opgeschuurd en massief plantageteakhout geven het geheel toch een moderne toets mee.

Vintage

Vintage is hip, vintage is trendy. Wij combineren doorleefd gerecycleerd teakhout met metaal. Zo verkrijgen we unieke stukken die uw interieur een persoonlijke touch geven.

Ontdek onze lichte en ruimtelijke binnenmeubelen. Perfect te combineren met verschillende kasten in dezelfde afmetingen. Een nieuwe dimensie voor je interieur.

 

Steel

Combineer massief plantage teakhout met strak zwart metaal en je komt uit bij onze ‘Steel’ collectie. Perfect te combineren overigens met de lono en sax collectie.

Ondanks de stoere look zijn deze meubelen vederlicht. Het opgepolierd teakhout geeft uw interieur een instant moderne toets.

 

Sax

Deze collectie bestaat uit greeploze massieve panelen in één vlak. De Sax collectie combineer je uitstekend met metaal. We hebben een ruime collectie aan dressoirs, kasten, tafels en ander meubilair. Ongetwijfeld vind ook jij het stuk van je dromen.

 

 

Sarana

De landelijke stijl van deze collectie spring onmiddellijk in het oog. Het doorleefde karakter bestaat uit gerecycleerd massief teakhout. Elk meubel is uniek, doorleefd en beschikt over een eigen structuur. Bijzondere stukken tegen een scherp prijskaartje.

Collectie is volledig opgebouwd in massieve planken zowel in de zijkanten als in de achterwanden. Kwaliteit staat centraal!

Lono

Een strakke afwerking en robuust, massief plantageteakhout geven deze collectie een moderne uitstraling. De meubelen zijn opgebouwd uit een greeploos systeem dat modern oogt. De collectie laat zich uitstekend combineren en bestaat uit buffetkasten, dressoirs, barkasten, eettafels, salontafels en tv-meubelen.

Optioneel is er ook een uitschuiftafel verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen.

 

Karena

Klassiek en tijdloos zijn de woorden die deze collectie typeren. De strakke kroonlijst en volle plinten maken van deze collectie een klassieker.

Het glad opgeschuurd en massief plantageteakhout geven het geheel toch een moderne toets mee.

 

 

 

Helsinki

De Helsinki collectie is degelijk, dat staat als een paal boven water. Het glad opgeschuurde teakhout geeft de collectie een verfijnde afwerking. De stukken zijn tijdloos en vallen makkelijk te combineren met andere meubelen.

De collectie is opgebouwd uit massieve panelen, zowel in de zijkant als in de achterwanden.

 

Ferro

Stoer, doorleefd, gecombineerd met metaal en samengesteld uit gerecycleerd teakhout, dat is Ferro. De collectie biedt een ruim assortiment aan kleinere meubelen. Combineer deze massieve meubelen voor een geweldig resultaat.

 

Erosie

Met respect voor de natuur recycleren we wortels van bomen en brengen we met deze collectie een stuk natuur naar je (t)huis.

Een doorkapte boomstam en een losse plank vormen de basisonderdelen van deze Erosie collectie. De natuurlijke slijtage in het hout wordt bewaard en verwerkt in een nieuw meubel. Ecologisch en verfijnd.

Omdat elk stuk uniek geef je je interieur een wel heel persoonlijke uitstraling.