Laatste
op stock!

teakdeco-woondecoratie-wonen-interieur-wallbox-decoratie-SO-190136-Wall-shelf_type-B.png
teakdeco-wonen-woondecoratie-muurbox-wallbox-IMG_0367.jpg teakdeco-teak-muurbox-wallbox-decoratie-IMG_0380.jpg teakdeco-wonen-woondecoratie-muurbox-fendy-wallbox-decoratie-geschenk-muurschildering-IMG_0366.jpg sfeerfotografie-teakdeco-home-wall-shelf_type-b-woondecoratie-interieur-design-teakhout-teak-.pad_.555_555.jpg packshots-accessoires-overig-so-190136-wall-shelf_type-b_1.pad_.555_555.jpg

Wandrek B

Art nr: QFD 190136
€ 146 - 10% = € 131

Met deze wandplanken uit onze wondecoratie stel je met gemak jouw eigen unieke wanddecoratie samen. De combinatie van gerecycled teakhout met een zwart metalen frame geven een stoere en tijdloze uitstraling. Door wandplanken in verschillende groottes met elkaar te combineren creëer je een speels effect in je woonkamer, keuken of slaapkamer.

Gratis Advies

Bent u toe aan een nieuw interieur of een schitterend Tuinconcept? Het advies van Teak Deco biedt uitkomst voor iedereen die toe is aan verandering in zijn (t)huis of die net een verbouwing achter de rug heeft.

Meer info

Delen

Bijkomende informatie

Afmetingen 35 × 35 × 25 cm
Afwerking

Gerecycleerd teakhout met metaal

Artikelcode

QFD 190136

Collectie

Woondecoratie

Variant

35×20, 35×50, 75×25

Contact

Wat zijn de mogelijkheden van levering?

U kiest als klant zelf de service die u wenst.


Standaard levering

Standaard leveren wij je meubelen bij je thuis, tot aan de eerste drempel van het gelijkvloers.

  • Prijs: Levering 60€
  • Locatie afgifte goederen: Eerste drempel gelijkvloers
  • Geen Montage.
  • Niet uitgepakt en geen verpakking meegenomen.

VIP levering

Met de VIP levering geniet u een zorgeloze aanlevering want wij zorgen voor een all-in service. We brengen je bestelling niet enkel tot bij je thuis, we plaatsen ze ook precies waar jij wil en monteren ze ter plaatse. We nemen alle verpakkingen mee, je hoeft zelf niks te doen.

  • Prijs VIP behandeling : 90€.
  • Locatie plaatsing goederen: Vrije locatie op het gelijkvloers of verdiep (toegankelijk met bestaande binnenlift of zelf te voorziene goederenlift waar alle goederen in passen en er vrije doorgang is, geen trappen)
  • Montage: Ja
  • Meenemen verpakking: Ja
Webshop orders kunnen gratis opgehaald worden in Hamme – Museumstraat 4