Interieur- of Tuin advies

Bent u toe aan een nieuw interieur of een schitterend Tuinconcept? Het advies van Teak Deco biedt uitkomst voor iedereen die toe is aan verandering in zijn (t)huis of die net een verbouwing achter de rug heeft. Ook bij een verhuis helpen we u de nieuwe ruimtes in te vullen in een samenhorigheid van meubelen afgestemd op uw smaak en kleuren. Of het nu om een compleet nieuwe inrichting gaat of een kleine verandering met een groots resultaat, onze adviseurs zorgen ervoor dat jij je weer thuis voelt in je huis. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak voor een advies bij Teak Deco!

HOE WERKT HET?

Teak Deco beschikt over een professioneel team van adviseurs, die je maar al te graag helpen bij het inrichten van je huis. Tijdens een advies van Teak Deco ga je samen met één van onze specialisten aan de slag. Zij kennen het aanbod van Teak Deco als geen ander, hebben antwoorden op al je woonvragen én geven je het beste advies voor de inrichting van je huis alsook aangepaste tuinmeubelen in je tuinconcept.

 

1. Online een afspraak maken

Vul online ons intake formulier in. We bellen je enkele dagen voor het advies om een definitieve afspraak te maken en een indruk te krijgen van je stijl en het project.

 

2. Persoonlijke afspraak met Interieur- of Tuinadviseur

Tijdens het advies bespreek je samen met je persoonlijke adviseur je eigen wensen en ideeën, de stijl(en) waarnaar je voorkeur uit gaat en tegen welke problemen je aanloopt. Vervolgens maak je samen met onze specialist een ronde door de winkel om ons uitgebreide assortiment te ontdekken.

 

3. Meubel- en kleurkeuze

Samen met onze adviseur kies je de meubels die het beste bij jou, de betreffende ruimte en de rest van je interieur of tuin passen. Indien blijkt dat u een meubel op maat nodig heeft bespreken we de afmetingen en stijl.

 

4. Een plan op maat

Nadat je met de adviseur hebt gesproken en een uitgebreide ronde door de winkel hebt gemaakt, wordt het resultaat uitgewerkt in een plan.

 

DE 7 VOORDELEN VAN ADVIES VAN EEN ERVAREN STYLIST
Woontrends volgen elkaar in hoog tempo op. Onmogelijk om allemaal bij te benen. Dat hoeft ook helemaal niet. Je kunt prima je oude stijl combineren met nieuwe elementen. Een persoonlijk interieur of terras bouw je immers in de loop der jaren op. Dat kost tijd en aandacht.

 

 1. Een stylist kan je helpen een frisse wind door je huidige (t)huis te laten gaan, zonder dat het afbreuk doet aan de spullen waaraan je bent gehecht.

 

 2. Kleine ingrepen met een groots effect, daar zijn stylisten goed in. Ze zien in één oog opslag wat een ander kleurtje doet of hoe er meer ruimte ontstaat.

 

 3. Woonbladen, social media, televisiereclames… je wordt de hele dag beïnvloed door de prikkels die je krijgt. Zo veel keuze maakt kiezen niet makkelijker. Een adviseur bespaart jou veel tijd en geld.

 

 4. Verhuizen, verbouwen en herinrichten doe je maar een paar keer in je leven waardoor je weinig ervaring opbouwt. Onze stylisten hebben jarenlang ervaring en begeleiden je door het (her)inrichtingsproces.

 

 5. Niet iedereen heeft het budget om in één keer zijn hele interieur of terras te veranderen. Een adviseur helpt je met een slim stappenplan zodat je veranderingen in etappes kunt doorvoeren.

 

 6. Je wordt geïnspireerd en maakt keuzes die je zonder het advies niet had gezien of had gedurfd. Heerlijk om jezelf te verrassen met écht iets nieuws!

 

 7. Dankzij de goede voorlichting, je bezoek aan de winkel en het overleg dat je hebt gehad, behoren miskopen tot de verleden tijd. Dat geeft toch veel meer zekerheid 😉

Contact