Groothandel

Horecabedrijf, kantoor of handelszaak : Til de sfeer op uw terras en in uw ruimte naar het niveau dat uw zaak waardig is!

Onze duurzame en kwalitatieve meubelen zorgen voor de uitstraling die bij uw zaak past en ook voor het zitcomfort waar de klanten voordien enkel van konden dromen.

Samen met onze Teak Deco-specialisten creëren we de inrichting en het concept dat uw klanten in de juiste vibe zal brengen terwijl ze genieten van hun heerlijke maaltijd/drankje/dessert/… .

Niets is langer onmogelijk dankzij ons breed assortiment aan stoelen, tafels, banken, zetels, decoratie artikelen, …. Zowel in- als outdoor! Als we het niet hebben, maken we het voor u!!!

Geniet van onze groothandelsprijzen en laat u begeleiden door onze inspiratie, planning, aankoop, en services die je wil.

P.S. : Wij verzorgen ook uw levering en montage ter plaatse.

Durbuy Valley

Dit uniek project van Marc Coucke is een pareltje. In samenwerking met Wout Bru en Bart Maerten verzorgden we de volledige binnen en buiten inrichting van de Afrikaanse paviljoenen. Van living to slaapgedeelte en zelfs de volledige terrassen met zicht over de vallei staan te blinken met onze allerlaatste meubelen. Het doel was eenheid te maken met de natuur en een oase van rust te brengen in de kleuren en decoratieve gebruikte materialen.

Inrichting Kasteel Rougesse te Brugge ter gelegenheid van een verkoopsevent

Totaalproject om zowel het interieur als het tuingedeelte in te kleden met onze origineelste meubelen en decoratiestukken.

Privéproject te Gent

De inrichting van onze natuurlijke massieve meubelen moest het interieur van deze klant en warmer gevoel geven, rekening houdend met de strakke en industriële look van het interieur .

Inrichting lingeriewinkel

Een punt van natuur in een modern design. Drifthout in metalen frame ingekaderd.

Dit meubel geeft een afleiding aan de klanten tijdens hun keuze van hun meest intieme kledij. We helpen hen daarbij door hun “goed gevoel” en “thuis” factor te prikkelen.

Horeca projecten zijn onze grootste uitdaging

Of u nu een lounge of terras wenst in te richten. We hebben alles in voorraad waardoor we heel snel kunnen aanleveren en uw topzaak van in het begin de juiste sfeer uitstraalt. Van tuinmeubelen , parasols tot schaduwzeilen ….

Uw klant moet zich uiteindelijk thuis voelen waardoor de consumptie en omzet stijgt.

Landelijk terras Bistro "De Bierhoeve" te Hamme

Gezellige en landelijke stijl van tuinmeubelen , combinatie van gegalvaniseerd staal met teakhout.

Stoelen in rattan met metalen frame voor interieur gebruik wat een Cottage/ Scandinavische stijl weergeeft.