Wij verhuizen in Mortsel, LEEGVERKOOP met extra korting op alle toonzaalmodellen !

Durbuy Valley

Dit uniek project van Marc Coucke is een pareltje. In samenwerking met Wout Bru en Bart Maerten verzorgden we de volledige binnen en buiten inrichting van de Afrikaanse paviljoenen. Van living to slaapgedeelte en zelfs de volledige terrassen met zicht over de vallei staan te blinken met onze allerlaatste meubelen. Het doel was eenheid te maken met de natuur en een oase van rust te brengen in de kleuren en decoratieve gebruikte materialen.

Inrichting Kasteel Rougesse te Brugge ter gelegenheid van een verkoopsevent

Totaalproject om zowel het interieur als het tuingedeelte in te kleden met onze origineelste meubelen en decoratiestukken.

Privéproject te Gent

De inrichting van onze natuurlijke massieve meubelen moest het interieur van deze klant en warmer gevoel geven, rekening houdend met de strakke en industriële look van het interieur .

Immo2gether kantoor Elsene

In samenwerking met onze interieurarchitect richtten we het volledige interieur in van dit prestigieus immokantoor. De combinatie van karaktervolle vergadertafels met stoffen stoelen reflecteert een warm gevoel.

Dit nieuw interieur weerspiegelt een warm gevoel maar met persoonlijkheid waarbij de klanten zich direct thuis voelen.

Inrichting lingeriewinkel

Een punt van natuur in een modern design. Drifthout in metalen frame ingekaderd.

Dit meubel geeft een afleiding aan de klanten tijdens hun keuze van hun meest intieme kledij. We helpen hen daarbij door hun “goed gevoel” en “thuis” factor te prikkelen.

Horeca projecten zijn onze grootste uitdaging

Of u nu een lounge of terras wenst in te richten. We hebben alles in voorraad waardoor we heel snel kunnen aanleveren en uw topzaak van in het begin de juiste sfeer uitstraalt. Van tuinmeubelen , parasols tot schaduwzeilen ….

Uw klant moet zich uiteindelijk thuis voelen waardoor de consumptie en omzet stijgt.

Landelijk terras Bistro "De Bierhoeve" te Hamme

Gezellige en landelijke stijl van tuinmeubelen , combinatie van gegalvaniseerd staal met teakhout.

Stoelen in rattan met metalen frame voor interieur gebruik wat een Cottage/ Scandinavische stijl weergeeft.