Blokhutten

Maak uw keuze uit ons breed assortiment van blokhutten, tuinhuizen, carports, garages,…. Van modern, over rustiek, tot uw geheel eigen creatie! Steeds vervaardigd uit de meest duurzame Scandinavische dennen. Dankzij onze grootschalige productie, bieden we u de scherpste prijs voor de blokhut van uw dromen!

Modern

De moderne look van uw interieur en huis doortrekken naar de tuin, Teak Deco maakt het mogelijk dankzij een uitgebreid aanbod aan moderne blokhutten! De platte daken worden altijd voorzien van een EPDM dakbedekking uit één stuk, we willen garant staan voor de hoogste kwaliteit aan de beste prijs.

Rustiek

Maak een paradijs van uw tuin met de rustieke, landelijke blokhutten van Teak Deco. Deze duurzame en onderhoudsvriendelijke blokhutten laten u meer tijd om te genieten van uw tuin!

Maatwerk

Iedere uitdaging is ons vak! Samen creëren we uw eigen ontwerp, zo maken we uw droom uit hout! Onze vakmannen helpen u heel graag verder met het samenstellen van de specifieke eigen eisen, ruime keuze uit alle mogelijke dakconstructies, afmetingen, ramen en deuren, houtdikte, ….

Overkappingen

Een extra overdekte parkeerplaats maken aan huis of een afdak boven uw terras, Teak Deco laat u de keuze uit een prachtig assortiment van carports en afdaken.

Garages

Een betaalbare garage in een snel tempo op uw oprit plaatsen, kom gerust het project eens bespreken in onze toonzaal. We bieden tal van garages, zowel enkele als dubbele, ook met extra carport combinatie mogelijk.

Sauna's

Lekker ontspannen in uw eigen tuin en even ontsnappen aan de dagelijkse drukte… Kies voor een sauna volgens de traditionele Scandinavische normen. Op één dag heeft U een eigen recreatieoord aan huis!

poolhouse

Een bijpassend poolhouse naast uw zwembad, in de stijl van uw woning, het kan dankzij Teak deco!!! Na het zwemmen een heerlijke douche nemen, ’s avonds het tuinmeubilair veilig opbergen zonder het helemaal naar de garage hoeven te tillen. We vervaardigen het project volgens de wensen van onze bezoekers, alle afmetingen en stijlen passen binnen onze mogelijkheden.

Vakantiewoningen

Een vakantiewoning maakt het mogelijk om ieder weekend een reisje te maken, iedere vakantie toch een thuisgevoel te hebben, ontspannen in een eigen habitat. Stel samen met onze ervaren mensen uw droomhuisje samen! Dankzij onze materiaalkeuze aan kwaliteitsramen en deuren, kan u zelfs de winter trotseren in een warme vakantiewoning!

Contacteer ons voor gratis advies , wij delen graag onze ervaringen ...