Nieuws

Weekdeal

Elke week een andere deal ! Doe uw voordeel aan 50 % korting op alle weekdeals mits melding in uw winkelmand bij de kortingsbon en vul het woord in  ” Weekdeal “

Lees meer

Industrial

De Industrial collectie brengt een uniek karakter in uw interieur door de compacte meubelen met gerecycleerd massief hout in combinatie van metalen deuren.

Lees meer

Alaska

Klassiek en tijdloos zijn de woorden die deze collectie typeren. De strakke kroonlijst en volle plinten maken van deze collectie een klassieker. Het glad opgeschuurd en massief plantageteakhout geven het geheel toch een moderne toets mee.

Lees meer

Tuinsets

In onze collectie tuinsets vind je grote en kleine tuintafels, vast en uitschuifbaar. Telkens met de bijbehorende stoelen in dezelfde materialen en kleuren. Ontdek onze nieuwe tuincollectie. We bieden je een waaier een stijlen, van landelijk tot modern. Ongetwijfeld vind jij ook een tuinset die perfect bij je past.  

Lees meer

Balkon en Bistrosets

Op zoek naar het perfecte meubel voor op je terras? Een appartement aan zee dat je moet inrichten of misschien wel je poolhouse? Wij hebben kleinmeubelen in alle mogelijke afmetingen en stijlen, zelfs opplooibare tafels ! Kies uit verschillende materialen en tik de plooi- en bistrotafel van je dromen op de kop.    

Lees meer

Lounge

Heerlijk loungen die je natuurlijk in een comfortabele loungeset, het verlengde van je woonkamer. Bij Teak Deco hebben we een ruime keuze in loungesets. Kom je loungezetel selecteren in de kleur en het materiaal dat jij wenst. Meet je terras op en we helpen je graag verder met het bekijken van de best mogelijke oplossing. […]

Lees meer

Relax

Heerlijk relaxen? Wij hebben het perfecte meubel voor je. Een ligstoel, een ligzetel? Je zegt het maar. Kiezen, achterover leunen en relaxen, meer moet jij niet doen.  

Lees meer

Vintage

Vintage is hip, vintage is trendy. Wij combineren doorleefd gerecycleerd teakhout met metaal. Zo verkrijgen we unieke stukken die uw interieur een persoonlijke touch geven. Ontdek onze lichte en ruimtelijke binnenmeubelen. Perfect te combineren met verschillende kasten in dezelfde afmetingen. Een nieuwe dimensie voor je interieur.  

Lees meer

Steel

Combineer massief plantage teakhout met strak zwart metaal en je komt uit bij onze ‘Steel’ collectie. Perfect te combineren overigens met de lono en sax collectie. Ondanks de stoere look zijn deze meubelen vederlicht. Het opgepolierd teakhout geeft uw interieur een instant moderne toets.  

Lees meer

Sax

Deze collectie bestaat uit greeploze massieve panelen in één vlak. De Sax collectie combineer je uitstekend met metaal. We hebben een ruime collectie aan dressoirs, kasten, tafels en ander meubilair. Ongetwijfeld vind ook jij het stuk van je dromen.    

Lees meer